Η ΕΤΑΡΕΙΑ

Σας καλωσορίζουμε στην AibazPc εταιρεία πληροφορικής και συστημάτων ασφαλείας

Η AibazPc ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στον τομέα της παροχή υπηρεσιών internet (web design, development) και συστημάτων ασφαλείας και επικοινωνίας από τον Οκτώβριο του 2008. Το δυναμικό της εταιρείας αποτελείτε από διακεκριμένους, αξιόπιστους και έμπειρους τεχνικούς με πολυετή εμπειρία καλύπτοντας όλες τις σύγχρονες προδιαγραφές της τεχνολογίας.

Η ομάδα μας είναι έτοιμη να σας ακούσει, να σας προτείνει και να εφαρμόσει όλες τις αξιόπιστες λύσεις για τον χώρο σας έχοντας γνώμονα το καλύτερο αποτέλεσμα παρέχοντας αποτελεσματική ασφάλεια και υψηλή αισθητική στο χαμηλότερο κόστος.

Η εταιρεία AibazPc είναι αξιόλογος συνεργάτης κάθε επιχείρησης που θα την εμπιστευτεί. Εξειδικευμένο προσωπικό μελετάει τόσο τα αιτήματα και τις ανάγκες των πελατών της όσο και τους χώρους εγκατάστασης δίνοντας περισσότερες από μία λύσεις, αξιοποιώντας όλους τους χώρους  προσφέροντας υψηλού επιπέδου ασφάλεια και αισθητική. Μετά το πέρας του έργου η συνεργασία με τους πελάτες μας συνεχίζεται παρέχοντας διαρκή τεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη είτε τηλεφωνικά είτε δια ζώσης ενώ τους ενημερώνουμε για τις νέες δυνατότητες και ευκαιρίες που παρουσιάζονται στον τομέα της ασφάλειας ακολουθώντας πιστά τις απαιτήσεις των καιρών και της τεχνολογίας.